PROTESTE la UNIVERSITATE: Peste 50 de oameni striga impotriva VOTULUI dat de Parlament in cazul SOVA

In jur de 50 de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de folosirea imunitatii parlamentare “ca paravan pentru infractori”. Protestul este unul pasnic, manifestantii tinand in maini steaguri si baloane.

Dan Sova a ramas cu imunitate! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie” este mesajul care a anuntat mitingul din Bucuresti. 

Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Ne vedem vineri la ora 18 in Piata Universitatii din Bucuresti! Precum si Duminica“, este mesajul postat pe pagina de Facebook “Vineri – Bucuresti – impotriva IMUNITATII parlamentare – actiune de protest”.

CITESTE SI: Aproximativ 200 de persoane au PROTESTAT in Piata Universitatii fata de VOTUL dat de senatori in cazul DAN SOVA

Organizatorii au anuntat ca Dan Sova a ramas cu imunitate si ca “parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!”. De asemenea, acestia precizeaza ca “daca vor fi prezenti anumiti oameni politici sau lideri de opinie, ii rugam sa precizeze faptul ca sunt acolo doar ca simpli participanti, la fel ca toata lumea”.

CITESTE SI: DAN SOVA, dupa votul colegilor: Astept sa trimita cineva DOSARUL in INSTANTA pentru a ma APARA

Amintim ca blocarea de catre Senat a cererii procurorilor DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova a generat miercuri, 25 martie 2015, un val de proteste in mediul online, iar peste 150 de persoane s-au strans in Piata Universitatii din Bucuresti si au scandat “Nu se mai poate, vrem anticipate” sau “Dan S-o va lua”. 

Sursa foto www.ziare.ro