PROTESTE NEAUTORIZATE la Combinatele Chimice din Turnu Magurele si Slobozia

Mai multe sute de persoane PROTESTEAZA, vineri dimineata, in fata Combinatelor chimice din Turnu Magurele si Slobozia, informeaza postul B1 Tv.

Potrivit sursei citate, aproximativ 300 de oameni PROTESTEAZA in fata Combinatului chimic din Turnu Magurele. PROTESTATARII, care au blocat drumul de acces spre combinat, cer DEMISIA conducerii combinatului, unul din motivele expuse fiind intarzierea PLATII SALARIILOR. Acestia afirma ca nu au mai primit salariile si bonurie de masa de doua luni. 

Alti 500 de oameni de la Combinatul chimic din Slobozia au iesit in strada.Potrivit directorului combinatului, banii pe luna martie sunt deja in conturile salariatilor.

Citeste si: Revin protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana 

PROTESTUL de la Turnu Magurele este NEAUTORIZAT. Daca oamenii nu se intorc la munca in patru ore, combinatul este obligat sa isi opreasca productia.

Citeste si: Studentii din toata tara organizeaza, miercuri, mitinguri de protest 

Potrivit liderului sindical OCTAVIAN CIOBANU, sunt persoane care nu si-au mai primit salariile de trei luni.  ”Colegii mei se vor intoarce la munca in momentul in care isi vor primi salariile”, a mai spus Ciobanu.

Sursa foto: ziarulteleormanul.ro