PROTESTE noi fata de de MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI, NATIONALIZAREA PILONULUI II de PENSII si situatia de la ROSIA MONTANA

Romanii vor iesi din nou in strada, duminica, pentru a protesta fata de cele mai recente actiuni ale Guvernului. Printre acestea se numara modificarea Legilor Justitiei, nationalizarea si desfiintarea Pilonului II de pensii si retragerea nominalizarii Rosiei Montane de pe lista UNESCO, informeaza Zare.com.

“Duminica iesim ca sa oprim:
Distrugerea independentei Justitiei.
Distrugerea viitorului nostru, protejarea pensiilor noastre.
Distrugerea Rosiei Montane, prin propunerea premierului de a scoate Rosia montana din patrimoniu Unesco.

Este nevoie sa fim cati mai multi, pentru a putea pleca in mars spre cartierele din Bucuresti, pentru a informa lumea despre dezastrul ce urmeaza sa se intample”, se arata pe pagina de Facebook Coruptia ucide. Prima nemultumire a celor care vor iesi in strada este legata de propunerile de modificare la Legile Justitiei. Romanii sunt revoltati si de modificarile pe care Guvernul vrea sa le faca cu privire la Pilonul II de pensii.

Un alt treilea motiv de nemultumire al romanilor il reprezinta declaratia facuta de primul ministru, tot marti seara, potrivit careia va incerca sa retraga nominalizarea Rosiei Montane de pe lista UNESCO.

Sursa foto: adevarul