PROTESTELE continua in tara: Mii de oameni au iesit pe strazile marilor orase scandand “Jos coruptia”, “Tineretul se ridica, sa va fie frica”

O noua zi de proteste in tara. Tragedia petrecuta in urma cu o saptamana in clubul Colectiv din Capitala si nemultumirile fata de actuala clasa politica au scos din nou romanii in strada. 

Peste 100 de persoane, majoritatea tineri, au protestat vineri seara in centrul Ploiestiului carand stoparea coruptiei, informeaza Agerpres. La fel ca in serile precedente, oamenii, care s-au adunat in fata Palatului Administrativ, langa Monumentul eroilor, au aprins lumanari in memoria victimelor incendiului de pe 30 octombrie si au scandat mesaje impotriva clasei politice. 

Un protest amplu a fost organizat si al Iasi, unde, potrivit aceleiasi surse, peste 5 000 de persoane s-au in Piata Unirii, pentru a patra zi consecutiv. 

CITESTE SI: A patra zi de PROTESTE. Peste 10000 de manifestanti au BLOCAT Piata Universitatii si bulevardul Magheru. UPDATE

Manifestantii, care s-au organizat pe Facebook, scandeaza “Jos coruptia”, “Inca o revolutie, singura solutie!”, “Vrem 300 nu 600”, “Bucuresti, nu uita, Iasiul e de partea ta!”, “Cinste lor, cinste salvatorilor”, “Tineretul se ridica, sa va fie frica”.

Sute de persoane au iesit in strada si in Drobeta Turnu Severin, Satu Mare, Suceava, Vaslui si Slatina. 

O manifestatie a fost organizata si in Ramnicu Valcea. Aproximativ 1.000 de persoane s-au reunit in Piata Revolutiei, unde au scandat impotriva clasei politice. Ei au participat si la un mars, desfasurat pe traseul Arhiepiscopia Ramnicului, Bulevardul Nicolae Balcescu, Piata Teatrului, Cartier Ostroveni si din nou Piata Revolutiei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: VOI MERGE IN PIATA, NU ANUNT CAND. Vor avea loc CONSULTARI si SAPTAMANA VIITOARE.UPDATE

In Galati aproximativ 3.000 de manifestanti au scandat, in fata sediului Prefecturii, “Hotii”, “Unitate”, “Afara cu mafia din tara”, informeaza Mediafax. 

Peste 2.000 de persoane au iesit in strada si in Cluj-Napoca, pornind in mars din Piata Unirii spre cartierul Manastur, noteaza aceeasi sursa.

Sursa foto: mediafax