Provocarea supremă pe care Klaus Iohannis a lansat-o la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD

Într-o postare pe blogul personal, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, a dezvăluit care este provocarea supremă pe care președintele Klaus Iohannis a lansat-o la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD.

„În toiul războiului legat de decizia CCR, Klaus Iohannis a scos asul din mânecă. Acesta as se numește Gabriel Vlase și este cea mai dură provocare de dată recentă la adresa majorității PSD plus ALDE. Cum se va apăra Coaliția? Din nou, președintele dovedește că este rău intenționat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, el nu ar fi așteptat doi ani pentru a face o nominalizare la șefia spionajului românesc. Și, în al doilea rând, ar fi procedat ca la carte. S-ar fi consultat și pus de acord în prealabil cu liderii majorității. Procedând cum a procedat, le-a înfipt un cuțit în spate.

Pentru PSD plus ALDE, o soluție deșteaptă de răspuns la această provocare maximă pare pentru moment, imposibilă. Majoritatea iese prost și dacă îl acceptă pe Vlase și dacă îl refuză. De aceea, singura soluție e să amâne. Iohannis a amânat doi ani. Cât va amâna tandemul Dragnea-Tăriceanu?”, a scris Sorin Roșca Stănescu pe blogul său.

Sursa foto: presidency