PS News a furat startul campaniei! Clona nereusita improasca venin in toate directiile

In mass media, la fel ca si in cazul anumitor candidati, se fura startul in perioada pre-electorala. Asa cum anumiti politicieni isi amplaseaza corturi sau bannere electorale cu mult inainte de a incepe, oficial, perioada in care este legal sa incerci sa iti atragi electoratul de partea ta, in presa apar tot felul de articole fara continut, puse la comanda, cu titluri  false, singura menire a acestor materiale fiind aceea de a afecta imaginea adversarilor politici ai proprietarilor din mass media.

PSNews este unul dintre site-urile care a furat startul campaniei in acest an si improasca cu venin in stanga si in dreapta fie ca este vorba de concurenta sau de persoane incomode pentru proprietar. Publicatia on-line aparuta in urma unui puci de cea mai joasa speta petrecut in redactia pesurse, via Germania, pus la cale de „sagetile” fostului ministru DANIEL CHITOIU, ANCA MIREANU si COSMIN IVANUS, care i-au tras-o lui IOSKA BUBLE, fondatorul proiectului initial in 2008. IOSIF BUBLE a infiintat site-ul pesurse.ro, pe care insa l-a pierdut in favoarea SC Inventus Research SRL, firma lui DANIEL CHITOIU, condusa de sagetile amintite mai sus, care s-a ocupat timp de mai multi ani de comunicarea PNL. (Dupa cateva luni, in august 2014, IOSIF BUBLE reuseste sa obtina definitiv in instanta interzicerea denumirii pesurse si ii baga la cheltuieli pe ANCA MIREANU si COSMIN IVANUS care au fost nevoiti sa rebranduiasca rapid clona, bineinteles, pe banii lui DANIEL CHITOIU).

Practic situatia este la fel ca in cazul in care, din pacate, la nastere unul dintre frati este mai inzestrat iar celalalt mai saracut cu duhul. Cam asta este diferenta dintre PS News si Stiripesurse cand vine vorba de site-uri care se ocupa, in proportie de 80%, cu stiri si can can-uri din lumea politica. Cele doua publicatii on-line au luat fiinta ca urmare a combinatiei amintite mai sus numai ca Stiripesurse are cifre de vreo sase ori mai bune decat clona PSNews, unde gasesti multe abureli, conspiratii puse la cale la o cafea si stiri mai mult sau mai putin false….

Deunazi, experimentata jurnalista Brindusa Armanca de la Revista 22 descria PS News intr-un editorial dedicat site-urilor cu mult continut politic. „Apar cateva nume de jurnalisti, trei contacte pe mobil, dar promisiunea e neonorata, stirile fiind ca peste tot, din dosare, din comunicate, din declaratii de presa”, scria Armanca. Si in rest, mai sunt si fonfleurile care fac deliciul carcotasilor avizi de senzational pe care ii poti fideliza numai cu titluri carlig atasate la niste texte fabricate doar de dragul de a face trafic am adauga noi…..In rest no comment!

Sursa foto: Alex Revega