PSD a anuntat cand va avea loc Comitetul Executiv National

Partidul Social Democrat (PSD) a anuntat, marti, cand va avea loc sedinta Comitetului Executiv National al partidului. Astfel, conducerea social democratilor se va reuni joi 27 noiembrie, cu incepere de la ora 12.00, la sediul central al PSD din Kiseleff.

Locatia a fost aleasa in principal din ratiuni de protectie informative, informeaza stiripesurse.ro, social-democratii dorind sa se asigure ca nu se vor scurge informatii din sedinta.

CITESTE SI: Ce i-au PREGATIT PSD-istii lui PONTA, in timp ce el se distra in DUBAI 

In cadrul sedintei CExN al PSD se va discuta despre rezultatele de la alegerile prezidentiale, dar si despre remanierea guvernamentala. Sunt asteptate confruntari dure intre liderii partidului, dupa razboiul declaratiilor din ultima perioada.

Comitetul Executiv National este compus  din liderii de la centru ai PSD, liderii filialelor judetene, membrii birourilor permanente din Parlament, presedintii comisiilor permanente din Parlament si ministrii PSD.

CITESTE SI: Emil Radu Moldovan, presedintele PSD Bistrita-Nasaud, a demisionat din cauza rezultatelor slabe de la prezidentiale 

Sursa foto: adevarul.ro