PSD a anuntat CANDIDATUL pentru PRIMARIA CLUJ NAPOCA. Cine se va bate cu EMIL BOC

PSD a anuntat oficial numele CANDIDATULUI pe care il va arunca in batalia pentru PRIMARA CLUJ NAPOCA. Intr-un comunicat remis luni presei, PSD informeaza ca deputatul de Cluj AURELIA CRISTEA va fi candidatul social-democrat pentru primaria orasului ardelean.

AURELIA CRISTEA, in varsta de 47 de ani, este la primul mandat de parlamentar, fiind aleasa in Colegiul uninominal 3. Deputatul PSD AURELIA CRISTEA este initiatorul legii privind interzicerea fumatului in baruri si restaurante. Totodata, AURELIA CRISTEA este vicepresedinte al PSD Cluj, liderul organizatiei fiind Remus Lapusan.

CITESTE SI: DEPUTATUL PSD MADALIN VOICU SE RETRAGE DIN POLITICA

In data de 19 septembrie, EMIL BOC, actualul edil, a anuntat ca s-a inscris in cursa interna a PNL pentru un nou mandat de primar al orasului CLUJ NAPOCA. In 2012, EMIL BOC a castigat un nou mandat de primar in Cluj-Napoca, candidand din partea PDL, la mare batalie cu senatorul liberal Marius Nicoara, candidat pe listele USL. EMIL BOC a obtinut 40 la suta din voturile exprimate, cu un procent mai mult decat Nicoara.

Sursa foto: rtv