PSD a furat startul campaniei electorale, Ploiestiul e plin de afise cu Ponta si indemnuri la vot. FOTO

Panouri electorale cu fotografia premierului Victor Ponta alaturi de sigla PSD-UNPR-PC si cu indemnuri la vot au aparut, in ultimele doua zile, in mai multe cartiere din Ploiesti, in conditiile in care campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe in 26 aprilie.

De la inceputul acestei saptamani, in mai multe cartiere din municipiul Ploiesti au fost amplasate panouri electorale de mari dimensiuni, cu mesaje prin care populatia este indemnata sa voteze alianta electorala PSD-UNPR-PC.

Astfel, pe cele mai circulate artere rutiere din oras au fost montate panouri cu fotografia premierului Victor Ponta alaturi de sloganurile “Trimitem la Bruxelles oameni mandri ca sunt romani” si “Romania puternica in Europa”, precum si cu sigla aliantei electorale PSD-UNPR-PC cu indemnul “voteaza”.

De asemenea, au fost amplasate panouri electorale cu sigla aliantei PSD-UNPR-PC pe fond alb, cu indemnul “voteaza” si cu sloganul “Romania puternica in Europa”.

Citeste si: Ponta, comparat cu un dictator celebru

Vezi aici cati romani au drept de vot la alegerile europarlamentare din 25 mai

Reprezentantii conducerii PSD Prahova nu au putut fi contactati pentru a spune cate astfel de panouri au fost amplasate in Ploiesti si cine a luat decizia de a le monta inainte de inceperea oficiala a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. 

Prezent miercuri la Ploiesti, unde a participat la o conferinta de presa, europarlamentarul Cristian Preda, candidat pentru un nou mandat in Parlamentul European din partea Partidului Miscarea Populara, a acuzat faptul ca in afara Ploiestiului si PNtCD a amplasat panouri publicitare. in acest context, Preda a solicitat amendarea formatiunilor politice despre care a afirmat ca “au furat startul”.

“Astept sa vad ce masuri vor fi luate impotriva celor care au inceput campania mai devreme”, a afirmat Cristian Preda.

Sursa foto: Mediafax