PSD a găsit înlocuitorul lui Mihai Tudose la Palatul Victoria

Cine este politicianul din PSD care îl va putea înlocui pe actualul prim-ministru Mihai Tudose la Palatul Victoria? Dezvăluirea îi aparține jurnalistului Cătălin Tache de la cotidianul Național.

Conform planului la al cărui punere în practică se lucrează deja pas cu pas, în timp ce „mahalagismul” recunoscut al Gabrielei Firea și orgoliul unui Mihai Tudose nu prea dus la biserica vor întreține focul aprins în taină, deja se vor face cărțile pentru că unică nominalizare care să fie acceptată atât de către toate taberele aflate în conflict din PSD, dar și de Palatul Cotroceni și sistem deopotrivă să fie Mihai Fifor.

Adică actualul ministru al Apărării, cel care are marele atu că este cam singurul lider politic fără dușmani declarați. Iar propulsarea lui Fifor până în fruntea Palatului Victoria pare să fi fost accelerată după vizită acestuia la Washintgon, „feedback”-ul primit fiind mai mult decât OK, cel puțin pentru interesele strategice americane din țară noastra.

În momentul de față, Mihai Fifor este cam singurul ministru și lider pesedist care este pe bune cu toată lumea. Iar cum Armata continuă să conducă detașat în topul încrederii românilor, implicit o astfel poziție este și în beneficiul ministrului Fifor.

Sursa text: national.ro