PSD a INCALCAT regulile diplomatice! Corlatean l-a impiedicat pe ministrul de Externe din Germania sa vina in Romania in campania electorala

Presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Paul Porr, a dezvaluit, la Europa FM, ca ministrul de Externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, si-a anulat o vizita oficiala in Romania, programata pentru luna octombrie, cand in Romania era campania electorala pentru primul tur al alegerilor prezidentiale), la solicitatea explicita a ministrului de externe roman de la acel moment, Titus Corlatean.

Paul Porr atrage, astfel, atentia ca PSD ca a incalcat regulile diplomatice din motive electorale.

Pe de alta parte, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania spune ca alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei este cel mai important eveniment pentru comunitatea germana de la noi.

Citeste si: ULTIMA LOVITURA a lui PONTA. Se anunta DEZASTRUL

Liderul FDGR mai spune ca acest lucru va duce nu doar la intarirea legaturilor dintre Germania si Romania, ci si la sporirea increderii investitorilor din toata lumea in economia locala.

Klaus Iohannis a condus Forumului Democrat al Germanilor din Romania in perioada 2002-2013.

Citeste si: PONTA: PSD trebuie sa aiba decenta sa taca din gura o perioada. Vreau sa salvez onoarea Ministerului de Externe

Citeste si: VICTOR PONTA, facut PRAF la Antena 3 dupa ce si-a recunoscut infrangerea: Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?