PSD a lansat operatiunea VANATOAREA de PERSONALITATI pentru ALEGERILE LOCALE

PSD vrea sa racoleze PERSONALITATI pe care sa le puna pe lista pentru ALEGERILE LOCALE. De asemenea, se cauta si oameni care si-au construit o buna imagine in domeniul lor. Nu este uitat nici emblematicul „gospodar al cartierului”, asteptat si el sa se inscrie in partid. STRATEGIA numelor noi are un scop clar – castigarea de voturi in randul electoratului care pana acum n-avea nicio simpatie pentru social-democrati, informeaza postul de televiziune Digi24.

LIVIU DRAGNEA le-a cerut colegilor de partid sa identifice toate PERSONALITATILE care pot fi inregimentate politic in perioada urmatoare. Acestea vor fi tentante cu promisiunea ca vor prinde locuri eligibile la ALEGERILE LOCALE si PARLAMENTARE.

CITESTE SI: DRAGNEA: PSD SE OPUNE MODIFICARII PRIN OUG A LEGII ELECTORALE

“Cetatenii vor avea posibilitatea sa propuna din cadrul comunitatii respective oameni pe care-i apreciaza, care nu sunt membri de partid si pe care ar dori sa-i vada in consiliul local, oameni in care au incredere, in afara de membrii nostri de partid”, a spus LIVIU DRAGNEA.

Conform sursei amintite, in teritoriu operatiunea se afla deja in plina desfasurare. “Mi-am propus sa am intalniri in fiecare localitate cu profesori, preoti, medici, medici veterinari, oameni de afaceri. Undeva la jumatatea lunii februarie veti avea surpriza sa aflati ca nume importante din cultura romaneasca sunt membri ai PSD si vor candida in Dambovita”, spune ADRIAN TUTUIANU, liderul PSD Dambovita.

“Se va merge direct la fiecare cetatean acasa, se va spune intentia partidului de a deschide listele si sa vina dansii cu propuneri cu cel mai gospodar om din cartier, ca el sa fie preluat pe listele PSD”, spune liderul PSD Buzau, MARCEL CIOLACU.

“Cred ca actiunea door to door, contactul direct cu oamenii, ramane principalul mijloc de atragere a electoratului, dar sigur ca si Facebook-ul, televiziunea si presa scrisa…”, a mai spus ADRIAN TUTUIANU.

Sursa foto: realitatea