PSD a stabilit CINE va face parte din DELEGATIA care merge luni la CONSULTARILE cu KLAUS IOHANNIS

DELEGATIA PSD care va merge luni la CONSULTARILE de la Cotroceni, cu seful statului, va fi compusa din VICTOR PONTA, MIRCEA DUSA si Darius Valcov, au precizat, vineri, surse social-democrate citate de Mediafax.

Acestea au mai aratat ca PSD nu va propune sa fie discutate si alte teme decat cele anuntate.

De asemenea, aceleasi surse au precizat ca liderii PSD vor face declaratii la Cotroceni dupa discutiile cu KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: IOHANNIS se va intalni, luni 12 ianuarie, la Cotroceni cu reprezentantii partidelor – PROGRAM

Presedintele KLAUS IOHANNIS a trimis marti partidelor parlamentare o invitatie la CONSULTARI pentru saptamana viitoare, scopul acestor discutii fiind incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2 la suta din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

”Una dintre prioritatile mandatului meu, in perioada urmatoare este gasirea de solutii pentru cresterea bugetului Apararii. Voi declansa consultari cu toate partidele parlamentare, pentru incheierea unui acord politic, cu scopul asigurarii, in anul 2017 a unui parg minimal de 2 la suta din PIB, pentru Aparare”, spunea KLAUS IOHANNIS, la ceremonia de investitura a noului sef al Statului Major General al Armatei.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Voi incepe CONSULTARI CU PARTIDELE pentru asigurarea unui PRAG MINIMAL de 2% pentru Armata. UPDATE

”Mai mult, propun tuturor factorilor politici, atat de la guvernare cat si de la Opozitie, sa isi asume clar mentinerea acestui minim obiectiv pentru cel putin zece ani, astrfel incat sa asiguram predictibilitatea cheltuielilor, mai ales in ceea ce priveste pregatirea si programele de inzestrare”, mai spunea presedintele.

Sursa foto: hotnews.ro