PSD a stabilit pe cine propune pentru FUNCTIILE DE VICEPRESEDINTI ai Camerei Deputatilor

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor a decis, sambata, la Sinaia, sa propuna ca FUNCTIILE DE VICEPRESEDINTE care revin formatiunii in conducerea Camerei, in sesiunea parlamentara care incepe in februarie, sa fie ocupate de FLORIN IORDACHE, GABRIEL VLASE si RODICA NASSAR.

Potrivit unor surse participante la reuniune, Iordache, Vlase si Nassar vor fi propusi sa ocupe FUNCTIILE DE VICEPRESEDINTE in viitorul Birou Permanent al Camerei Deputatilor, in timp ce MIRCEA DRAGHICI va fi propus pentru functia de chestor.

Citeste si: PSD a formalizat decizia de a vota solicitarile JUSTITIEI pe imunitate sau incompatibilitate

Totodata, grupul parlamentar PSD de la Senat a decis sa propuna pentru Biroul permanent al acestui for doi vicepresedinti – CRISTIAN DUMITRESCU si IOAN CHELARU, care detin aceste functii si in prezent.

Camera Deputatilor si Senatul a fost convocate, luni, in prima sesiune ordinara a anului 2015.

Citeste si: PSD vrea sefi din afara politicii in fruntea SRI si SIE

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va intruni, incepand cu ora 13.00, pentru a-si desemna noua componenta, respectiv vicepresedintii, secretarii si chestorii acestui for. Prima sedinta a conducerii Senatului va avea loc incepand cu ora 14.00, cand se va alege noua componenta a Biroului Permanent.