PSD ACUZA: OPOZITIA incearca sa creeze SCANDALURI si INSTABILITATE

Guvernul isi face treaba, dar, in schimb, opozitia incearca sa creeze scandaluri si instabilitate, sustine presedintele Consiliului National al PSD, ROVANA PLUMB, ministru al Muncii, aceasta cerandu-le liberalilor sa dea dovada de responsabilitate.

“Aceasta guvernare isi face treaba pentru care a fost aleasa de romani — scaderea TVA la 19%, scaderea preturilor la medicamente — sunt masuri in concordanta cu asteptarile romanilor. in timp ce noi facem lucruri utile pentru Romania, opozitia incearca sa creeze scandaluri si instabilitate.

Romanii asteapta si de la politicienii din opozitie sa fie responsabili, sa lucreze pentru tara, nu sa faca orice pentru a ajunge la putere. Le cer celor din PNL sa se gandeasca la Romania, sa sustina aceste masuri si sa inceapa sa dea dovada de responsabilitate”, a afirmat Rovana Plumb, potrivit unui comunicat.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Am initiat MOTIUNEA POPULARA pentru DEMITEREA lui VICTOR PONTA

La randul sau, Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, a aratat ca, prin masurile luate luni, cu privire la reducerea pretului medicamentelor si la reducerea TVA, Guvernul continua modelul pe care l-a impus in ultimii ani — masuri pro-economie, dar si masuri pentru cei multi.

“Acest model a fost unul de succes si trebuie continuat. Opozitia, cu precadere PNL, trebuie sa isi inceteze abordarile politicianiste, axate pe scandal. Liberalii ar trebui sa sustina masurile bune care se promoveaza in aceasta perioada, sa participe la dialog in favoarea intereselor romanilor, sa fie responsabili”, a aratat Sorin Grindeanu, intr-un comunicat.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA” 

Deputatii din Comisia pentru buget, finante si banci au aprobat luni cu unanimitate de voturi amendamentul la proiectul de Cod fiscal privind scaderea la 19% a cotei standard de TVA incepand de anul viitor.

Amendamentul a fost depus de deputatul PNL Andreea Paul.