PSD anunta ca va cere public REMANIEREA unor ministri din Guvernul CIOLOS

PSD va cere public remanierea unor ministri, deoarece sunt din ce in ce mai multe nemultumiri in privinta prestatiei unor membri ai Guvernului, a declarat, luni, presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, mentionand portofolii precum Agricultura, Mediu, Sanatate, Economie si Finante, inforeaza Agerpres.

“Sunt nemultumiri care sunt din ce in ce mai multe in ceea ce priveste prestatia unor ministri. Asta inseamna ca, in foarte scurt timp, probabil, o sa incepem sa cerem public ca unii ministri sa fie remaniati. Nu vreau sa mai facem motiuni simple, o solicitare publica poate sa aiba aceeasi putere. Sunt din ce in ce mai multi ministri care creeaza nemultumiri nu numai senatorilor, ci populatiei, unor categorii sociale”, a afirmat DRAGNEA, dupa ce a participat la sedinta senatorilor social-democrati.

El a spus ca aceasta situatie nu s-ar putea rezolva prin depunerea unei motiuni de cenzura, aratand ca PSD incearca sa vada daca premierul intelege sa remanieze cativa ministri.

“Poate schimba (premierul—n.r.) niste ministri. Nu avem presedintele nostru, dupa cum stiti, dl Iohannis nu este al nostru. Motiune de cenzura nu inseamna ca si trece. Va fi desemnat cine? Alt tehnocrat? Incercam sa vedem daca premierul va intelege sa remanieze cativa ministri. Daca va intelege… Daca nu, vom vedea”, a adaugat liderul PSD.

DRAGNEA a mentionat faptul ca sunt nemultumiri legate de activitatea ministrilor Mediului, Agriculturii, Sanatatii, Economiei, Finantelor.

“E vorba de Mediu, Sanatate, Economie, Finante. Sunt nemultumiri din ce in ce mai mari in Agricultura, foarte mari nemultumiri. Subventiile sunt intarziate, multe culturi compromise. (…) Nu am vorbit despre Ministerul Muncii in aceste nominalizari, dar sunt domenii unde oamenii sufera si sunt foarte mari nemultumiri”, a mai aratat DRAGNEA.

 Sursa foto: agerpres