PSD aruncă bomba! Social democrații vor să-și anunțe candidatul la prezidențiale la Congresul Extraordinar

PSD este gata să-și stabilească candidatul pentru alegerile prezidențiale din 2019. La congresul PSD, unde, susţine secretarul general al partidului, se va pune în discuţie şi candidatul la prezidenţiale.

“Congresul nu are ca scop schimbarea lui Liviu Dragnea, are 3 linii. Linia pe care va merge partidul in urmatorii ani de zile. Ne gândim serios că trebuie să anunţăm un candidat pentru prezidenţiale. Trebuie deja să îl aruncăm pe piaţă şi trebuie să facem unele modificări în statutul partidului, pe care Ponta nu a vrut să le faca pe vremuri şi ne-a îngreunat. Sunt nişte lucruri care ar trebui dezbătute la congres şi care trebuie votate”, a declarat, joi, Codrin Ştefănescu într-o intervenţie la Antena 3.

“Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an şi 9 luni.”, a conchis secretarul general PSD.

Sursa foto: psd