PSD CONTRAATACA! Social democratii anunta PROTESTE de AMPLOARE

Daca pana acum PSD a sustinut ca nu s-a implicat in organizarea protestelor de la Cotroceni, iata ca filialele locale ale partidului intentioneaza sa organizeze oficial mitinguri de sustinere pentru Guvernul Grindeanu, iar unele deja au anuntat astfel de manifestari, informeaza Ziare.com.

Mai mult, PSD Olt a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care propune un miting de mare amploare la Bucuresti. “Dupa ce se linistesc lucrurile de ajuns, trebuie sa aratam si noi ca Guvernul Grindeanu are sustinere si ca Romania, asa cum a fost preluata de televiziunile din strainatate, nu este reprezentata doar de cei 100.000 de oameni care au fost in piata si au cerut demisia Guvernului Grindeanu”, a transmis presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, informeaza Olt Alert.

Pana cand se va organiza marele miting de la Bucuresti, vor avea loc cateva manifestari in alte orase din tara. Joi, de la ora 17:00, va fi miting de sustinere a Guvernului la Caransebes, locul in care s-a nascut premierul Sorin Grindeanu, informeaza DC News.

La Pitesti, sambata, de la ora 18:00, va avea loc un miting organizat de PSD Arges si la care sunt asteptati peste 5.000 de oameni, anunta Adevarul. Membrii organizatiei PSD Arges au pus la punct detaliile pe un grup de Whatsapp. “Sub 5.000 de persoane ne facem de ras”, a transmis o persoana inscrisa in grup.

Nu este prima oara cand organizatiile locale incearca sa organizeze manifestatii de sustinere. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat pe 4 februarie ca social-democratii vor organiza un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu, dar nu stabilise data si locul. “Romania sa nu mai fie o colonie unde multinationalele fac revolutii in Bucuresti”, a spus el atunci. De asemenea, pe 6 februarie, tot la Pitesti, se anuntase un miting de sustinere pentru PSD si ALDE, dar nicio persoana nu s-a prezentat.

Sursa foto: psd