PSD depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Partidul Social Democrat va depune, luni, la Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunţat, încă de miercuri, că social-democraţii vor depune în data de luni, 17 august, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului, susţinând că România este o “ţară în derivă” şi are un guvern cu “zero credibilitate”.

“Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, i-a transmis Ciolacu, în plenul Parlamentului, premierului Orban.

“Un haos imens, cu o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant, asta este România după nouă luni de guvernare liberală, o ţară în derivă, cu un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniştrii se contrazic unul pe celălalt spre disperarea românilor care nu mai înţeleg nimic”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunţat, duminică seară, că moţiunea de cenzură se intitulează “Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

“În noaptea aceasta, echipa de la partid o să o finalizeze. Mâine, aşa cum am promis, o să o depunem. Se intitulează “Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”. Este semnată de 202 parlamentari, tot grupul PSD”, a declarat, la Antena 3, Ciolacu.

Marcel Ciolacu a concluzionat că “acest guvern trebuie să plece de îndată” şi, după adoptarea moţiunii de cenzură, PSD va merge la preşedintele României cu o propunere de prim-ministru.

Sursa foto: realitatea