PSD depune o MOTIUNE SIMPLA impotriva ministrului JUSTITIEI

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a anuntat ca PSD depune luni, la Camera Deputatilor, o MOTIUNE SIMPLA impotriva ministrului Justitiei, RALUCA PRUNA. Motiunea se numeste “Si minciuna poate sa ucida” si este a doua MOTIUNE SIMPLA impotriva ministrului, informeaza News.ro.

“Se depune astazi. Textul motiunii e deja redactat si va fi depus astazi (luni – n. red.). Sunt toate sansele ca maine (marti – n. ed.) sa se dezbata si tot maine sa se voteze in plen”, a spus Dragnea, la Parlament. Liviu Dragnea a mai spus ca “isi recunoaste vina” ca prima motiune simpla impotriva lui Pruna nu a fost votata de parlamentarii PSD.

“Motivele expuse atunci nu ne-au convins pe noi ca era cazul a se depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei”, a adaugat Dragnea. “Declaratiile publice pe care le-a facut doamna ministru al Justitiei noua ni se par foarte grave. Nu cred ca va tine seama domnul prim-ministru. Doamna ministru are posibilitatea (…) sa poata sa explice ce a vrut sa spuna”, a mai spus Dragnea.

Ministrul Justitiei, RALUCA PRUNA, a recunoscut, joi, la CSM, ca a mintit la CEDO, cand a spus ca dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru 7 penitenciare. Raluca Pruna a fost prezenta la CEDO in iunie 2016.

Sursa foto: realitatea