PSD, DNA si incercarea disperata de a pune mana pe doua PRIMARII deja PIERDUTE

Partidul Social Democrat (PSD) este disperat sa castige cat mai multe primarii la ALEGERILE LOCALE din luna iunie. In atare conditii, social democratii isi pun la bataie toate armele pentru a reusi acest lucru iar pentru a-si indeplini acest scop nu fac rabat de la nimic.

O stire seaca care a invadat toate canalele mass media in aceasta dimineata informa asupra unui control inopinat efectuat de procurorii anticoruptie la sediul Biroului Electoral Municipal al Capitalei precum si la Birourile electorale din Sectoarele 1 si 4. Motivul: verificarea listelor cu semnaturi depuse de candidatii la primariile aferente.

La o prima vedere, actiunea procurorilor anticoruptie este una obisnuita mai ales in timpul unei campanii electorale insa dupa o analiza putin mai atenta orice poate realiza cu aceste controale au avut loc exact in sectoarele unde social democratii nu prea au nicio sansa sa castige primaria.

O noua dovada ca social democratii, un partid plin de condamnati si penali, dar si de candidati care participa la alegerile locale in ciuda faptului ca nu au nici in clin nici in maneca cu acel cod de integritate laudat de, cine altul, condamnatul penal Liviu Dragnea, sunt in stare de orice pentru a pune ghiarele avide de putere pe cat mai multe primarii.

O ultima miscare, cel putin pana in prezent, care demonstreaza cat de disperati sunt Liviu Dragnea si ai lui si cat de jos se pot cobori social democratii cand vor sa obtina ceva. Din fericire, in luna iunie cetatenii vor fi cei care vor hotari cine va castiga fotoliul de primar in sectoarele 1 si 4. Si tot din fericire, in Capitala mortii nu pot vota……..

Sursa foto: jurnalul