PSD GORJ, filiala lui PONTA, il va sustine pe LIVIU DRAGNEA la SEFIA PSD

FILIALA PSD GORJ din care face parte premierul VICTOR PONTA a anuntat ca il sustine pe LIVIU DRAGNEA la SEFIA PSD in alegerile de pe 11 octombrie. Comitetul Executiv Judetean Gorj a hotarat cu unanimitate de voturi recomandarea si sustinerea lui Liviu Dragnea in vederea candidaturii pentru functia de presedinte al PSD, se arata intr-un comunicat de presa.

“Organizatia Judeteana PSD Gorj considera ca Liviu Dragnea este cea mai potrivita persoana pentru aceasta functie in perspectiva unui an electoral greu, iar experienta pe care o are, il recomanda” sustine organizatia.

Pana la aceasta ora, 15 organizatii si-au anuntat sprjinul pentru Dragnea in vederea candidaturii, desi presedintele interimar nu a anuntat pana acum, public, ca va candida. Dragnea a precizat ca o va face duminica, la Telerman, organizatia din care provine.

CITESTE SI: SERBAN NICOLAE NU A RENUNTAT LA CANDIDATURA PENTRU SEFIA PSD. CI VREA SCHIMBAREA PROCEDURII DE VOT. UPDATE

Potrivit regulamentului orgnizarii acestor alegeri, un candidat are nevoie de sprijinul oficial din partea a cinci filiale judetene – cea din care provine plus alte patru.

Organizatii care il sustin pe Dragnea, pana la aceasta ora: Bucuresti, Sector 2, Sector 1, Constanta, Arad, Olt, Galati, Alba, Dambovita, Maramures, Mehedinti, Satu Mare, Teleorman, Giurgiu, Gorj.

Sursa foto: Romania Tv