PSD il ataca pe VALERIU ZGONEA: Si-a pierdut DECENTA si face CIRC!

Social-democratii considera ca incercarea lui VALERIU ZGONEA de a-si pastra functia de presedinte al Camerei Deputatilor este “ridicola si trista” si arata ca acesta “si-a pierdut decenta”.

“Incercarea lui VALERIU ZGONEA de a se agata, prin tertipuri procedurale, de functia de presedinte al Camerei Deputatilor este ridicola si trista”, se arata intr-un comunicat de presa al PSD, dat publicitatii miercuri, scrie Newsro.

CITESTE SI: PSD NU IL POATE REVOCA PE VALERIU ZGONEA DE LA CAMERA DEPUTATILOR

Social-democratii ii aduc aminte presedintelui Camerei ca isi datoreaza functia in primul rand apartenentei la PSD. “VALERIU ZGONEA a fost ales in aceasta functie in calitatea sa de membru al PSD si nu in virturea unor calitati personale speciale. Este regretabil ca un om, pe care PSD l-a sprijinit pentru o demnitate atat de importanta in statul roman, si-a pierdut complet decenta, aruncand cu noroi si facand circ”, sustine PSD. Totodata, social-democratii au anuntat ca vor propune o noua persoana la conducerea Camerei in perioada imediat urmatoare.

Grupul deputatilor PSD a decis, marti, in unanimitate, demararea procedurilor de revocare a lui VALERIU ZGONEA din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul general al PSD, Marian Neacsu, precizand ca el l-ar sustine pe Victor Ponta pentru a ocupa aceasta functie.

Presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, a inaintat Biroului Permanent al forului legislativ o scrisoare prin care contesta intentia PSD de a cere revocarea sa din functie, avand in vedere ca Regulamentul prevede ca doar grupul din care face parte presedintele poate solicita acest lucru, iar el a fost exclus din PSD, fiind neafiliat.

Sursa foto: realitatea