PSD il va remania pe ministrul JUSTITIEI! Este doar o CHESTIUNE de TIMP

Fostul lider al PNL, Alina Gorghiu, a spus ca este “doar o chestiune de timp” pana cand PSD il va remania pe Tudorel Toader de la ministerul Justitiei, dupa ce acesta nu a propus revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si a procurorului general, Augustin Lazar. Ea a adaugat ca liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, il vor monitoriza pe Toader 24 de ore din 24, informeaza Mediafax.

“Concluzia mea este ca e doar o problema de timp pana cand ministrul Toader va fi schimbat de la Ministerul Justitiei. Va urma o perioada de monitorizare intensa din partea domnului Dragnea, din partea domnului Tariceanu, 24 de ore din 24 la adresa ministrului Justitiei, care va avea o soarta destul de grea in perioada urmatoare. Deja vad o presiune din ce in ce mai crescuta asupra domniei sale din partea comunicatorilor PSD. Insa sunt de acord cu domnia sa (n.r. ministrul Justitiei) cu un lucru: ca nu revoci sefii de parchete doar ca sa dai satisfactie unor lideri de partid sau unor analisti politici. In schimb, sunt convinsa, repet, ca e doar o chestiune de timp pana cand PSD va propunere schimbarea acestui ministru din functie”, a declarat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri la Timisoara.

Liviu Dragnea a spus ca, in opinia sa, nu se impune schimbarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca urmare a prezentarii Raportului privind activitatea sefilor parchetelor. Totusi, el a adaugat ca aceasta este o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Liderul social-democratilor a precizat ca este nemultumit si dezamagit de Raportul prezentat de Toader, care contine o argumentatie in favoarea revocarii sefilor parchetelor si o concluzie privind mentinerea acestora in functie. Intrebat daca se impune schimbarea lui Toader din functie, ca urmare a acestei nemultumiri fata de persoana sa, Dragnea a replicat: “Nu, din punctul meu de vedere, nu. Este o decizie a primului-ministru”.

Sursa foto: adevarul