PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si “Victor Ponta presedinte” pe verso. Alina Gorghiu: Biserica sa ia atitudine

Social-democratii se folosesc de imaginea parintelui Arsenie Boca in campania electorala. Mai multe icoane cu imaginea parintelui Arsenie Boca, pe o parte, iar pe verso cu sigla PSD si indemnul “Victor Ponta – Presedinte”, au fost distribuite in tara. Icoanele erau marcate cu specificatia “Sfintit”.

Opozitia a reactionat la practica PSD si a cerut interventia Bisericii Ortodoxe Romane.

“Victor Ponta si PSD ne demonstreaza ca pot mereu sa mai coboare inca o treapta in gradul de mizerie in care inteleg sa duca aceasta campanie”, a reactionat purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, care considera ca este “sub orice limita a bunului simt sa folosesti in campania electorala imaginea si numele Parintelui Arsenie Boca, fata de care romanii manifesta deosebit respect si evlavie”.

Citeste si: PREDOIU: PONTA VORBESTE IN NUMELE BNR. ISARESCU SA IA POZITIE FATA DE ACEASTA IMIXTIUNE

“Cu tot respectul, fac un apel si la Biserica Ortodoxa Romana sa ia atitudine fata de astfel de practici si sa respinga ferm orice incercare de a folosita credinta in scopuri politice”, afirma Alia Gorghiu, pe blogul ei.

Si prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a solicitat, miercuri, BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu imaginea parintelui Arasenie Boca inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta si sigla PSD, solicitandu-i si premierului sa inceteze aceasta practica de campanie. AFLA AICI DETALII