PSD incepe negocierile pentru postul de PREMIER

Partidul Social Democrat va incepe, luni, negocierile pentru desemnarea noului premier. In momentul de fata, George Maior si Calin Popescu Tariceanu sunt doua dintre variantele luate in calcul, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Viitorul PREMIER nu este obligatoriu sa fie de la PSD, a precizat, luni, vicepremierul LIVIU DRAGNEA. Liderul PSD a precizat ca partidul este conectat ca Victor Ponta sa ajunga presedinte.

Astfel, in cursul zilei de miercuri urmeaza sa fie o discutie in coalitia de guvernare, in care se va analiza votul de duminica si in cadrul careia se va discuta de asemenea despre VIITORUL PREMIER.

Citeste si: INTALNIRE DE URGENTA LA ACL. LIDERII ALIANTEI PUN LA CALE STRATEGIA PENTRU TURUL II

“E important sa vedem cum convingem oamenii. Maine va fi o discutie normala in coalitie, o scurta analiza a votului de ieri. Probabil va fi o discutie despre urmatorul PREMIER. Nu stiu daca e bine ca PREMIERUL sa fie de la PSD. Nu e obligatoriu ca PREMIERUL sa fie de la PSD… PSD e conectat ca Ponta sa fie presedinte”, a declarat DRAGNEA, in fata sediului PSD, potrivit sursei citate.

In ceea ce priveste rezultatul alegerilor din primul tur, acesta a aratat ca partidul si-a atins obiectivul si anume ca VICTOR PONTA sa ia peste votul partidului.

“Este cea mai mare diferenta dintre doi candidati din ultimii 20 de ani incoace”, a adaugat LIVIU DRAGNEA.

DRAGNEA, DESPRE CUM S-AU DESFASURAT ALEGERILE IN DIASPORA: MAE NU POATE FI INVINOVATIT!

Sursa foto: psnews.ro