PSD: Liderii PNL dau explicatii PENIBILE referitoare la SUSPENDAREA lui ADOMNITEI

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA PODASCA, ii cere copresedintelui PNL ALINA GORGHIU sa-l suspende din partid pe seful CJ Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI, cercetat pentru FAPTE de CORUPTIE, si sustine ca explicatiile liderilor liberali cu privire la situatia acestuia sunt “PENIBILE”.

“Am asistat cu uimire la explicatiile penibile ale liderilor PNL cu privire la sanctionarea lui ADOMNITEI si am constatat ca prin statut PNL isi apara coruptii. ALINA GORGHIU trebuie sa ia pozitie fata de cercetarea lui CRISTIAN ADOMNITEI de catre DNA si sa il suspende din toate functiile detinute. ALINA GORGHIU judeca actele de coruptie cu dubla masura si prefera sa ascunda sub pres mizeria din propriul partid”, afirma GABRIELA PODASCA, potrivit unui comunicat remis luni presei.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB o someaza pe ALINA GORGHIU: Nu va mai protejati CORUPTII din partid

Purtatorul de cuvant al PSD adauga ca “PNL este singurul partid politic care nu a introdus criterii de integritate in statut”.

“Mai mult, conform declaratiilor facute de liberali impotriva membrilor PNL anchetati pentru fapte de coruptie, nu se pot lua masuri decat daca sunt arestati preventiv. Liberalii trebuie sa explice public de ce refuza sa ia atitudine fata de un caz de coruptie aflat in ancheta DNA si de ce il protejeaza pe presedintele CJ Iasi. Le cer inca odata sa ii retraga sprijinul politic lui CRISTIAN ADOMNITEI, sau sa ne spuna daca asteapta mai intai sa il aresteze preventiv pentru a putea aplica statutul”, mai afirma GABRIELA PODASCA.

CITESTE SI: Dupa scrisoarea PSD adresata ALINEI GORGHIU, PNL ofera o REPLICA ACIDA oamenilor lui PONTA 

Sursa foto: adevarul.ro