PSD, mandri ca suntem romani sau mandri ca suntem la putere?

Mesajul folosit de Partidul Social Democrat in aceasta campanie electorala pentru alegerile europarlamentare si, suntem convinsi, pentru cele prezidentiale din toamna s-a devalorizat si se devalorizeaza in fiecare zi si cu fiecare gafa a mai marilor din USD via PSD.

Masurile populiste cu iz electoral de genul cresterii pensiilor cu cativa lei amarati sau sublinierea faptului ca suntem un fel de “tigru” economic la nivelul european sunt un fel de frectie la picior de lemn fata de hotararile luate in biroul de unde dadea telefoane Duicu.

De la reluarea distrugerii padurilor din Ardeal cu ajutorul nemijlocit al prefectilor UDMR, arborarea drapelului asa-zisului tinut secuiesc pe institutiile publice, educatia in anumite scoli exclusiv in limba maghiara, cedarea unuia dintre cele mai mari porturi de la Marea Neagra catre un consiliu local a carui conducere nu se mai vede de dosarele instrumentate de procurorii DNA si terminand cu mizilicuri precum plagiate, minciuni, poze cu imagini din alte tari folosite in brosura oficiala de campanie, limbaj suburban, remarci rasiste si impopotonari de tip comunist, toate la un loc nu fac altceva decat sa creeze imaginea reala a unui partid stat pe nume PSD.

Citeste si: Sarbatoarea de 1 mai poluata cu barcagii, parasute si cu multa mazare 

Inevitabil vine si intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna fiecare cetatean din Romania care va alege sa isi exercite dreptul constitutional de a vota si in data de 25 mai, dar si in noiembrie: Nu cumva mesajul – dar ce mesaj? – mai degraba lozinca “mandri ca suntem romani” este mai reala si mai edificatoare in forma “mandri ca suntem la putere”?

Citeste si: CAMPANIA FALSA si MINCINOASA a PSD-ului nu cunoaste LIMITE. FOTO 

Variatiuni pe tema data ar fi deasemenea usor de gasit. Iata si cateva exemple:

“Mandri ca ne-am dat cu barca impinsa de sase jandarmi”, “Mandri ca am luat sase sute de microbuze pentru elevi, dar le vom oferi scolilor dupa campanie”, “Mandri ca suntem prieteni cu baronii din afara si dinlauntrul arestului”, “Mandri ca ne-am aliat cu UDMR” si tot asa.

In aceste conditii nu ne ramane decat, cum altfel, sa mai punem si noi o intrebare, dar cu tot cu raspuns: Cetateni sunteti, cu adevarat, mandri ca sunteti romani? Atunci trebuie sa demonstrati acest lucru la urne!

Sursa foto: zoso.ro