PSD, MITING in acelasi timp cu PNL, vineri, la Parlament. BLAGA: “Ne asteptam la PROVOCARI”

In ziua in care VICTOR PONTA ii ameninta cu dosare penale si contramanifestatii pe liberalii care anuntasera lant uman in jurul Palatului Parlamentului cand se dezbate motiunea de cenzura, PSD depunea la Primaria Capitalei cerere de autorizatie pentru miting in acelasi loc.

Iar surpriza consta in faprtul ca ambele solicitari au fost aprobate de primarul Sorin Oprescu.

Dupa doua zile de dezbateri in Comisia de ordine publica s-a convenit ca liberalii sa faca lantul uman pe latura dinspre sediul SRI spre Calea 13 septembrie, in vreme ce pesedistii ar urma sa se inalneasca pe latura cealalta, pe trotuarul de la Parcul Izvor. “Vor incerca sa duca la indeplinire visul domnului Ponta: bataie in strada. Ne asteptam la provocari”, a declarat la Gandul Live, copresedintele PNL, VASILE BLAGA.

Cum s-au desfasurat evenimentele? Vineri, la scurt timp dupa ce scandalul Ponta-DNA a izbucnit public, PNL a depus la Primaria Capitalei o cerere de autorizare pentru organizarea unui lant uman in jurul Palatului Parlamentului, estimand o participare de 5.000 de persoane. Mitingul a fost programat pentru vinerea aceasta, cand se dezbate motiunea de cenzura. 

CITESTE SI: PNL anunta organizarea unui LANT UMAN in jurul PARLAMENTULUI in semn de PROTEST 

Luni, amenintarile lui VICTOR PONTA cu dosare penale si contramanifestatii s-au materializat in parte. PSD a depus la Primarie cerere de autorizare pentru organizarea unui lant uman, tot in jurul Paralamentului.

Copresedintele PNL, VASILE BLAGA, a calificat drept “incredibila” situatia in care s-a ajuns.

“Astazi, surpriza la Primaria Generala a Capitalei 2 mitinguri, au venit si pesedistii. si atunci apuca-te si imparte in doua cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie, cei care ne sustin pe noi si proiectul nostru, pe partea cealalta ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, asa a zis domnul Oprescu, si noi pe partea cealalta. asta este VICTOR PONTA. Minte cum respira. (…) Pe de o parte ne ameninta, pe de alta parte isi trimite trupele sa faca contramanifestatie”, a spus liderul liberal.

Blaga a adaugat ca liberalii se asteapta la provocari din partea PSD-istilor. „Vor incerca sa duca la indeplinire visul domnului Ponta: bataie in strada. Ne asteptam la provocari”, a spus el.

 Sursa foto www.realitatea.net