PSD nu accepta DEZBATEREA ELECTORALA de la Cotroceni

PSD respinge propunerea presedintelui TRAIAN BASESCU pentru o DEZBATERE ELECTORALA la Cotroceni intre cei doi candidati la prezidentiale, KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA.

“Asa cum ne-a obisnuit in ultimii zece ani, Basescu demonstreaza din nou ca prima lui grija este intotdeauna aceea de a genera spectacole sterile! El nu isi doreste o dezbatere prezidentiala reala, ci un circ ieftin care sa duca in derizoriu orice discutie serioasa despre viitorul Romaniei si care sa-l ajute pe Iohannis sa scape de o confruntare directa cu VICTOR PONTA”, a declarat Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA FIREA.

Citeste si: Basescu ii invita pe PONTA si IOHANNIS sa se intalneasca la Cotroceni

Potrivit acesteia, singura propunere serioasa referitoare la organizarea unor DEZBATERI ELECTORALE este cea a lui VICTOR PONTA. “Singura propunere serioasa de pana acum este cea facuta de VICTOR PONTA, care i-a propus domnului Iohannis patru dezbateri la patru televiziuni de stiri, pe teme vizand atributiile si zona de interes a presedintelui: politica externa, securitate nationala, sistem constitutional si economie. Doar asa este asigurata informarea corecta si obiectiva a opiniei publice. VICTOR PONTA va merge la cele patru televiziuni pentru a-si prezenta programul si viziunea chiar daca domnul Iohannis nu doreste sa vina”, a mai spus Firea.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, despre organizarea unei DEZBATERI la COTROCENI: Orice se poate NEGOCIA