PSD, oferta SOC pentru un ziar local. Cat costa sa pui sub TACERE ”fapte” in care sunt implicati membrii partidului

Jurnalistii unei publicatii din Timisoara sustin ca social-democratii ar fi incercat sa le cumpere “tacerea”. Este vorba despre ziarul online Vocea Timisului, care a publicat o serie de dezvaluiri la adresa unor reprezentanti ai PSD. Zilele trecute, un membru al PSD Timis ar fi incercat sa cumpere tacerea ziarului si, totodata, l-a acuzat pe primarul Timisoarei, Nicolae Robu, ca ”sprijina financiar” ziarul mentionat pentru a sifona imaginea PSD.

“In ultimele zile, consilierul local al PSD Timis, Alfred Simonis, a incercat sa ”convinga”, prin diferite metode, publicatia on-line Vocea Timisului sa-si ”tina gura” si sa nu mai permita postarea de articole care ar putea dauna imaginii PSD Timis si membrilor acestui partid. Simonis a incercat, in doua randuri, sa-l ”cumpere” pe colegul nostru, Radu Constantin, pentru a ”pleca in vacanta”. Politicianul i-a solicitat o intrevedere, unde, dupa ce l-a intrebat ”in scris” cat ii costa ca Vocea Timisului sa renunte sa mai dezvaluie ”fapte” in care sunt implicati cei din PSD Timis, l-a acuzat pe colegul nostru de faptul ca a fost platit de Nicolae Robu, pentru simplul fapt ca redactorul site-ului nostru a refuzat ”oferta” tanarului politician care face ”misto” tocmai de Robu, pe Facebook”, scrie Vocea Timisului.

Citeste si: A DOUA DEZBATERE: RAR L-AM VAZUT PE PLAGIATOR MAI ENERVAT. L-A SCOS DIN MINTI ZAMBETUL LUI KLAUS IOHANNIS

Chestionat public, de acelasi coleg, in fata tuturor jurnalistilor prezenti in Primaria Timisoara, la sedinta saptamanala a primarului Nicolae Robu, acesta s-a aratat stupefiat de acuzatiile venite din partea pesedistilor.

“Dupa o portie zdravana de ras, Robu a incercat sa explice, din nou ca el sau partidul pe care in reprezinta nu ofera bani pentru a se promova in vreun fel, povestind si despre inscenarea pusa la cale de cineva care il urmareste si filmeaza, tot ce face”, mai scrie sursa citata.

ADEVARUL DESPRE EPISODUL IN CARE PONTA A FOST DUS CU DUBA DIN MULTIME. EL E ROMANUL CARE L-A INFRUNTAT PE PREMIER. VIDEO

”Eu nu dau bani nimanui, ca sa fie foarte limpede si din fericire am acest principiu. V-am povestit ce inscenare mi-a fost pregatita in Piata Victoriei, cand au venit doi cersetori la mine, dar in realitate erau doi indivizi -parte dintr-un scenariu-, mi-au cerut bani de drum sa se intoarca inapoi la Arad, ca ar fi participat la miting. Daca eu le-as fi dat 15 lei cat mi-au cerut, eram filmat, pentru ca s-a dovedit ulterior ca am fost filmat pas cu pas. Se pare ca cineva ma urmareste si filmeaza tot ce fac. Treaba lor! Isi pierd vremea! Va dati seama ce s-ar fi intamplat. Ce plateste PNL-ul ca publicitate electorala este la vedere, pe pe baza de acte oficiale. Ce nu face obiectul unui act oficial, nu exista!” a spus Robu.

Americanii DEZVALUIE ce PLAN are GUVERNUL ROMANIEI dupa alegeri. Urmeaza AJUSTARI semnificative in 2015

Vezi mai jos inregistrarea video.