PSD pregateste o serie de CONTRA-MITINGURI la Bucuresti pentru sustinerea GRATIERII

Social-democratii din toata tara planuiesc sa organizeze un miting masiv in Capitala, pentru sustinerea ordonantei privind gratierea condamnatilor, a dezvaluit, duminica seara, Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD.

“Colegii nostri din teritoriu ne spun ca vor sa faca un mare miting de sustinere a gratierii, ca vor sa aduca 100.000 de oameni in Bucuresti. Vad ca sistemul nu intelege: noi vom merge pana la capat”, a declarat Stefanescu la postul Romania TV.

Ulterior, la Antena 3, acesta a reiterat planurile PSD de a scoate in strada sute de mii de oameni. “Am un mesaj catre sustinatorii lui (Iohannis – n.red.): nu vom ceda! Se fac presiuni asupra noastra, din partea colegilor din tara si votantilor, sa organizam cateva contra-mitinguri (…) Daca dam ok-ul pentru asa ceva, putem aduce si 200.000 de oameni in fata Cotroceniului”, a precizat Stefanescu, adaugand ca luni se va lua o decizie in acest sens.

Codrin Stefanescu facea aceste declaratii in timp ce in Bucuresti protestau in jur de 30.000 de persoane – si alte peste 10.000 in marile orase ale tari – fata de ordonantele pe care Guvernul vrea sa le adopte, dintre care una ar scoate din puscarii inclusiv criminali si violatori, dar si politicieni condamnati pentru coruptie.

Sursa foto: psd