PSD ramane PARTIDUL PENALILOR: DEPUTAT, aflat sub CONTROL JUDICIAR, sef peste DIASPORA

PSD pare sa nu fi tras invataminte dupa alegerile din noiembrie 2014. Astfel, partidul condus de VICTOR PONTA l-a numit pe CATALIN RADULESCU presedinte al PSD Diaspora. Deputatul de Arges se afla insa sub control judiciar.

RADULESCU a fost trimis in judecata in urma cu 3 ani pentru dare de mita. De asemenea, deputatul social-democrat are si interdictia de a parasi tara.

Numirea in functie ii da acum posibilitatea deputatului argesean de a parasi tara, doleanta pe care acesta si-a formulat-o in mai multe randuri in fata instantelor de judecata si care i-a fost constant respinsa.

CITESTE SI: MARIAN GHIVECIU, unul dintre initiatorii modificarilor Codului Penal, condamnat la INCHISOARE pentru CORUPTIE

Dupa cum stiti, alegerile din 2014 au demonstrat ca majoritatea romanilor au ales altfel decat ne-am fi dorit noi. Alegerea romanilor trebuie respectata si noi avem datoria sa devenim mai credibili pentru a le demonstra tuturor ca PSD merita increderea lor. Voi analiza implicarea si activitatea membrilor cu privire la campania electorala si le multumesc celor care au stat zi de zi in sediul de campanie alaturi de mine si au depus eforturi in vederea asigurarii unei Diaspore unite”, a spus RADULESCU, conform site-ului jurnaldearges.ro.

CITESTE SI: RALUCA TURCAN: Pentru PSD justitia este CIUMA si pentru SOVA muma

Sursa foto www.totalimpact.ro