PSD schimba MANAGEMENTUL CANDIDATURILOR. Se va realiza o FISA despre fiecare CANDIDAT

Managementul candidaturilor in PSD va cunoaste unele schimbari, potrivit lui LIVIU DRAGNEA, care a anuntat joi strategia partidului, informeaza B1 TV.

Asadar, fiecare organizatie va transmite propunerile pentru primari, consilieri care vor fi insotite de o fisa din care sa reiasa argumentele pentru respectiva candidatura, respectiv care sa se refere la studii, moralitate, integralitate, sondaje de opinie realizate de filiala respectiva.

”Fiecare candidat va prezenta un program minim de dezvoltare pentru comunitatea respectiva”, a spus DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: Daca nimeni nu o mai vrea, o rezolvam noi in Parlament, unde o respingem

De asemenea, comunicare interna se va schimba. Vor fi reluate, sustine DRAGNEA, sistemul de videoconferinte cu filialele PSD din tara.

Asadar, se vor transmite mesaje aproape zilnic printr-un newsletter catre toti membrii de partid prin care vor fi informati despre strategia partidului, dar si a guvernului,  acestia avand astfel posibilitatea de a posta propuneri.

In ceea ce priveste comunicarea publica, vor fi organizate conferinte de presa regulat, atat in Bucuresti, cat si in tara, dar pe teme de interes, a mai spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA, despre strategia PSD: Trebuie sa pregatim o generatie de lideri tineri

Gestiunea carierei va cunoaste de asemenea unele modificari: va fi infiintat un departament de resurse umane care va cuprinde o fisa despre fiecare membru de partid care sa curpinda informatii legate de studii, nivelul de pregatire, abilitati de comunicare, etc.

Sursa foto dcnews