PSD schimba ministrul Justitiei. EUGEN NICOLICEA in locul lui ROBERT CAZANCIUC (surse)

PSD intentioneaza sa il inlocuiasca pe ROBERT CAZANCIUC din functia de ministru al Justitiei cu EUGEN NICOLICEA, informeaza, pe surse, Realitatea TV.

Vicepresedinte UNPR, EUGEN NICOLICEA, secretar al Camerei Deputatilor, si ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, ar urma sa conduca Ministerul Justitiei, potrivit unor surse. NICOLICEA este deputat din anul 1992, el fiind adversar politic al actualului premier in perioada 2009 – 2011, cand spunea despre acesta ca a trait la Paris “ca un aurolac”.

CITESTE SI: VESTE PROASTA pentru CAZANCIUC: VICTOR PONTA nu-l mai vrea sa sefia Ministerului JUSTITIEI

NICOLICEA s-a nascut in 1956, este inginer si jurist, intre 1990 si 1991 a fost viceprimar la Drobeta Turnu Severin, iar din 1992 a fost deputat in toate legislaturile, pana in prezent. Intre 2004 si 2008 a fost presedinte al PSD Mehedinti. NICOLICEA  a plecat din PSD in grupul care a parasit formatiunea, la inceputul anului 2009, urmandu-l pe GABRIEL OPREA. Dupa acea plecare, relatiile dintre grupul care a constituit apoi UNPR si liderii PSD, in special VICTOR PONTA, au fost marcate de conflicte si declaratii acide.

CITESTE SI: CAZANCIUC ameninta PNL-ul: IMPIEDICAREA functionarii GUVERNULUI atrage RASPUNDERE PENALA

Sursa foto www.mediafax.ro