PSD se CLATINA: Trebuie sa facem un pas in lateral, sau mai degraba in spate

Partidul Social Democrat (PSD) scartie din toate incheieturile! Primarul sectorului 3 al Capitalei si vicepresedinte al PSD, ROBERT NEGOITA, a declarat luni, inainte de participarea la sedinta restransa a capilor social democrati in care se va discuta pe marginea dezastrului din cadrul ALEGERILOR PREZIDENTIALE, ca ar fi cazul ca Victor Ponta si ministrii sai sa faca un pas “in lateral, sau mai degraba in spate” si sa permita echipei lui Klaus Iohannis sa guverneze.

“Parerea mea este ca trebuie sa facem un pas in lateral sau mai degraba in spate si sa il lasam pe domnul Klaus Iohannis si echipa sa sa guverneze cu o altfel de politica si sper, va spun foarte sincer, sa si reuseasca. Poporul are dreptate si asta s-a vazut la alegeri. Deciziile se vor lua in cadrul sedintei de azi si in zilele urmatoarea, dar este clar ca Victor Ponta nu mai poate sa mearga inainte astfel. Aceste lucruri le voi spune si in sedinta.Cred ca e un gest de normalitate, de decenta. Partidele ar trebui sa vina in asteptarea cetatenilor. Vor o altfel de guvernare. Important este ce vor romanii”, a declarat Robert Negoita.

CITESTE SI: LIA OLGUTA VASILESCU se intrece in IRONII si SCUZE la adresa ROMANILOR 

Robert Negoita este primarul Sectorului 3 din Capitala, acolo unde s-a inregistrat cea mai mica prezenta din toata Capitala in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE, 59,98%.

CITESTE SI: CUTREMUR in PSD: Capul lui DRAGNEA vrem. Daca nu isi da DEMISIA va fi pus la zid 

Sursa foto: jurnalul.ro