PSD si-a ales SEFUL de CAMPANIE pentru ALEGERILE din 2016

Secretarul general al PSD, MARIAN NEACSU, va fi coordonatorul campaniilor electorale ale partidului in 2016, a decis sambata Comitetul Executiv National, reunit la Piatra Neamt.

“MARIAN NEACSU, in saptamana urmatoare, va stabili liniile principale de strategie electorala si de actiuni politice si de campanie electorala in perioada urmatoare. De asemenea, isi va stabili si va propune Comitetului Executiv National echipa de campanie”, a anuntat presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, la finalul sedintei CExN al partidului.

CITESTE SI: CONDUCEREA PSD STABILESTE LA PIATRA NEAMT CANDIDATII PENTRU ALEGERILE LOCALE

“Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta cateva proiecte pe care trebuie sa le urmarim in campania electorala pentru alegerile locale, de asemenea cateva actiuni de organizare, discutarea listelor de candidati pentru fiecare judet, in cea mai mare parte. (…) In ceea ce priveste strategia de campanie, pentru ca s-a tot vorbit despre asta, ne cunoastem de foarte multi ani, nu inventeaza nimeni apa calda, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorala. Sa facem ceea ce am facut tot timpul foarte bine si anume sa discutam cu oamenii. Este un partid indreptat catre cetateni”, a afirmat LIVIU DRAGNEA inainte de sedinta de sambata.

Sursa foto: adevarul