PSD si-a desemnat candidatul pentru PRIMARIA PLOIESTI

Senatorul PSD DANIEL SAVU a fost desemnat candidatul partidului la primariu municipiului Ploiesti de catre organizatia PSD Prahova, a declarat acest pentru jurnalistiii de la HotNews, urmand ca aceasta candidatura, impreuna cu celelalte pentru primariile municipiilor resedinta de judet sa fie validate de catre conducerea centrala a partidului.

“In baza unor sondaje in care am fost mai bine plasat decat ceilalti candidati am fost desemnat de catre organizatia judeteana. Urmeaza sa fie validata impreuna cu toate candidaturile la Bucuresti” a precizat DANIEL SAVU pentru HotNews.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA, SERBAN NICOLAE SI DANIEL SAVU CANDIDEAZA PENTRU SEFIA PSD

DANIEL SAVU, in varsta de 55 de ani, este fost ofiter SRI – perioada 1992-1999, avand un master la Academia Nationala de Informatii finalizat in 2008, potrivit biografiei de pe site-ul Senatului. Este membru PSD de 18 ani, potrivit propriei declaratii, si a condus organizatia PSD Prahova intre 2001-2005.

DANIEL SAVU a dorit anul trecut sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Liviu Dragnea, insa candidatura nu a fost validata intrucat, potrivit regulilor, nu stransese sprijinul a cel putin 5 organizatii judetene.

Sursa foto: realitatea