PSD SOLICITA SCHIMBAREA DATEI ALEGERILOR LOCALE. DRAGNEA AMENINTA GUVERNUL. UPDATE

PSD ii solicita premierului DACIAN CIOLOS revocarea HG de stabilire a datei ALEGERILOR LOCALE Solicitarea este semnata de presedintele PSD LIVIU DRAGNEA si a fost inregistrata deja la Cabinetul premierului.

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA ii solicita premierului DACIAN CIOLOS sa revoce hotararea de guvern prin care stabileste data ALEGERILOR LOCALE (n.red. 5 iunie) si sa demonstreze astfel ca nu exista un blat intre Guvern si PNL.

LIVIU DRAGNEA sustine ca exista zvonuri ca premierul CIOLOS s-a grabit sa dea aceasta hotarare special ca PNl sa o poata ataca in contencios cu scopul final de a forta, printr-o contestatie la CCR, trecerea la 2 tururi de scrutin.

“Am trimis prim-ministrului o solicitare de revocare a hotararii de guvern data in graba, fara nicio logica. Daca domnul prim-ministru vrea sa dovedeasca ca toate zvonurile legate de o posibila intelegere pentru a da posibilitatea PNL de a ataca hotararea in contencios, poate sa abroge acea hotarare de guvern si o poate adopta la inceputul lunii martie. E clar ca e ceva in neregula. Poate sa o revoce chiar maine”, a declarat marti LIVIU DRAGNEA.

Liderul social democrat ii transmite premierului ca prin emiterea acestei hotarari de guvern poate intra sub incidenta mai multor articole din codul penal, inclusiv cel privind constituirea unui grup infractional organizat, care se pedepseste cu pana la 5 ani de inchisoare.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea