PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar! Costă peste 100 de milioane de euro

Diriguitorii de la Paris Saint Germain s-au săturat de Neymar și i-au găsit și un înlocuitor pe măsură care s-ar plia perfect pe sistemul de joc al parizienilor, 4-3-3. Internaționalul brazilian în vârstă de 31 de ani este dorit, la rândul său, de englezii de la Chelsea care ar fi dispuși să achite suma de 60 de milioane de euro în schimbul lui Neymar. (Detalii aici)

PSG îl doresc pe georgianul care face senzație în tricoul italienilor de la Napoli, liderul detașat din Serie A, Khvicha Kvaratskhelia (foto interior). Jucătorul în vârstă de 22 de ani a reușit în primul sezon la gruparea napoletană 12 goluri și 15 assist-uri în 26 de meciuri.

Manchester City, Newcastle și Real Madrid sunt celelalte pretendente la semnătura lui Kvaratskhelia, iar suma solicitată de Napoli pentru el este de 110 milioane de euro, scriu jurnaliștii de la le10sport.com. Conform sursei amintite, aducerea internaționalului georgian este pe placul lui Kylian Mbappe care a solicitat transferuri de calitate în vederea cuceririi trofeului Ligii Campionilor.

Sursa foto: uefa