Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: ”Nu pot spune decât că acestor plângăcioși….

Cunoscutul psiholog criminalist Tudorel Butoi i-a caracterizat în termeni duri pe frații Andrew și Tristan Tate, în opinia sa milionarii britanici neavând cum să scape de închisoare.

„Nu pot spune decât că acestor plângăcioși le-am preconizat de la începutul mascaradei că le va ține c**u și că-n interogatorii vor tremura de frică! Îi va apuca transpirația, împuțind cabinetele de anchete!

Pe măsură ce valoarea educativă a tratamentului DIICOT o să le pună-n ordine mintea retardă din căpățânile lor țuguiate, o să dea pe goarnă toate combinațiile și complicitățile, tulburându-le multora confortul!

Deocamdată, nu pot să le urez decât ‘constipați-vă și puneți-vă avocații la eforturi imaginativ-naive să tergiversați urmărirea penală, cerându-vă la doctori, că vă doare-n…!’ Am certitudinea că vor fi judecați corect de către o instanță competentă și legal constituită!”, a declarat Tudorel Butoi.

Citește și: Bodyguard-ul fraților Andrew și Tristan Tate rupe tăcerea! Ce a spus fostul ofițer DGPI

Reacția lui Tudorel Butoi vine după ce România Tv a prezentat o scrisoare transmisă de frații Tate în care aceștia susțin că dosarul intrumentat de procurorii DIICOT este o înscenare și că ei ar fi nevinovați.

„DIICOT ne-a spionat de doi ani și nu a găsit absolut nimic. Au risipit foarte mulți bani. Sunt disperați cei de la DIICOT, așa că au găsit două prietene – Betty și Jasmine și spun că sunt victime ale traficului uman pentru că fac TikTok (…) Fetele au spus că nu sunt victime.  Nimeni nu este victimă. Oameni nevinovați sunt la închisoare. Este corupție!

Oricine are prieteni pe TikTok poate să trimită oameni la închisoare. România nu este sigură pentru nimeni”, se arată în scrisoarea fraților Tate. Trebuie precizat că, în urmă cu ceva timp, frații Tate au declarat că sunt protejați de oameni puternici din stat și că sfidează sistemul prin intermediul șpăgilor.

Sursa foto: Antena 3