PSRO, alternativa credibila fata de PSD la alegerile din 2016. Pe ce mizeaza GEOANA

Mircea Geoana

MIRCEA GEOANA a declarat ca PSRO, formatiunea pe care o conduce, va fi o alternativa credibila fata de PSD la alegerile din 2016 deoarece nu are renumele de partid al baronilor, informeaza Agerpres.

“Suntem un partid autentic de stanga care nu este format din baroni, nu are un renume de acest gen. PSRo inseamna o alternativa credibila in zona stangii politice din Romania. Ma bucura mult si faptul ca reprezentanti ai PSD, ai PPDD vin spre noi, dar si faptul ca oameni care nu au avut pana in acest moment tangente cu spectrul politic vin spre PSRo. Anul 2016, cred eu, va insemna clar pentru electorat ca PSRo este alternativa la PSD. VICTOR PONTA deja este istorie”, a declarat GEOANA, cu ocazia inaugurarii organizatiei PSRO Valcea.

CITESTE SI: MIRCEA GEOANA: PSRO sustine TVA-ul de 19% si cere facilitati pentru angajati

“Imi amintesc de combatantii de stanga ai acelor vremuri din judet, de suportul pe care l-am avut in campania din 2009, pe care chiar la Ramnicu Valcea am inceput-o. Stanga a avut si are la Valcea un spirit militant. Sunt convins ca stanga valceana se va regasi in PSRo”, a mai spus liderul PSRO.

CITESTE SI: GEOANA: PSD-ul lui DRAGNEA si PONTA nu mai este un partid de stanga

Organizatia este condusa de psihologul Adrian Sandu. Acesta a fost felicitat de MIRCEA GEOANA pentru ca “foarte multi membri sunt tineri si nu au facut pana in prezent politica”.

Sursa foto aktual24