PSRo pariaza pe RAZVAN MIRONESCU la SECTORUL 6

Filiala PSRo Sector 6 nu a intrat in aceasta campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie, insa oamenii lui Mircea Geoana si-au ales deja candidatul pe care il vor sustine in lupta pentru PRIMARIA SECTORULUI 6.

Astfel, membrii si simpatizantii​ PSRo din SECTORUL 6 vor merge, la alegerile din iunie, pe mana candidatului PNL RAZVAN MIRONESCU.

„Daca Filiala PSRO Sector 6 nu a intrat in acesta campanie electorala asta nu inseamna ca nu putem avea nici o opinie legata de viitorul acestui sector in care traim”, se arata intr-un comunicat al organizatiei PsRo Sector 6. In opinia PSRo „pe locul intai in topul celor care stiu sa sustina implementarea unui proiect, dintre candidatii la Primaria Sectorului 6, este candidatul PNL, RAZVAN HORIA MIRONESCU. Majoritatea proiectelor pe care vrea sa le implementeze sunt viabile. Asta va depinde si de oamenii pe care se poate baza. Pe scurt, daca numarul de consilieri PNL va depasi numarul de consilieri al altor partide, atunci proiectele vor putea trece.”, mai precizeaza PSRo Sector 6.​

Sursa foto: pnl