PSRO si-a lansat candidatii la Bucuresti. MIRCEA GEOANA mizeaza pe crizele interne din PSD si PNL

Partidul Social Romanesc si-a lansat vineri candidatii pentru Primaria Generala, dar si pentru primariile de sector, informeaza Agerpres.

Astfel, in Sectorul 1 va candida Simona Chitac, in Sectorul 2 va intra in cursa electorala Razvan Condurateanu, pentru Sectorul 3 va candida Adrian Sarsan, Constantin Filip vrea sa ajunga primar al Sectorului 4, Rodica Toth va candida din partea PSRO in Sectorul 5, iar la Sectorul 6 va intra in batalia electorala Mugurel Frunza.

Pentru Primaria Generala va candida Dumitru Bortun, despre care presedintele PSRO, MIRCEA GEOANA, a afirmat ca este ”cu adevarat independent de interese”.

Despre celelalte partide, GEOANA a declarat ca au o oferta ”slabuta” pentru aceasta campanie electorala.

“Nu vreau sa fac comentarii nici meschine, nici rautacioase. E o oferta slabuta din multe puncte de vedere. Am preferat sa venim cu profesorul Dumitru Bortun ca si candidat pentru ca reprezinta complet altceva decat politicienii profesionisti. Nu poti sa nu te gandesti ca cei care vor ocupa cladirea din spate, a Primariei Capitalei, complet refacuta, vor fi in continuare dependenti de grupurile de interese care au sifonat banul public si au dinamitat dezvoltarea Bucurestiului. Practic, fara exceptie, toti candidatii pe care ii vad au in spate o grupare de interese economice, care ii dirijeaza si care ii controleaza. La noi la PSRO profesorul Bortun este cu adevarat independent de interese”, a declarat presedintele partidului.

Acesta a mai sustinut ca in PSD si PNL exista o uriasa criza, la liberali manifestandu-se o balbaiala prelungita, iar social-democratii fiind reprezentati de o doamna care ”nu reprezinta aproape cu nimic ceea ce inseamna PSD”.

“Eu cred ca exista o buimaceala in partidele traditionale din Romania; si la PSD, si la PNL exista in clipa de fata (…) o uriasa criza interna. La PNL aceasta balba prelungita denota de fapt o criza interna, iar la PSD apelarea la o colega respectabila, dar care este recent venita in partid si care nu reprezinta aproape cu nimic ceea ce inseamna PSD arata ca si PSD si PNL au dificultati de resurse umane. Domnul Predoiu are un avantaj: acela ca s-a pregatit sa fie prim-ministru si poate ca are ceva metode mai moderne decat ceilalti candidati”, a explicat MIRCEA GEOANA.

 Sursa foto: evz