PSRO va discuta, luni, cu premierul CIOLOS despre modificarea legii alegerilor locale

O delegatie condusa de presedintele PSRO, MIRCEA GEOANA, se va intalni, luni, cu premierul DACIAN CIOLOS in cadrul consultarilor pe tema modificarii legii alegerilor locale, au declarat oficiali ai formatiunii politice, citate de Agerpres.

Intrevederea va avea loc la ora 13,45, la Vila Lac.

PSRO sustine ca organizarea alegerilor locale in doua tururi de scrutin reprezinta un element important care poate contribui la aparitia unei noi clase politice, bazata pe criterii de profesionalism si integritate.

CITESTE SI: ATANASIU: Sunt convins ca premierul CIOLOS isi va asuma doua tururi de scrutin

“In lipsa unui cadru competitional corect si democratic, cel mai mare risc pentru Romania este ca anul electoral 2016 sa reproduca acelasi sistem de partide, iar cartelul coruptiei politice si al proastei guvernari sa continue sa conduca Romania”, se arata intr-un comunicat al partidului remis AGERPRES, in data de 18 ianuarie.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS va discuta cu liderii partidelor politice pe tema modificarii legii ALEGERILOR LOCALE

PSRO apreciaza, totodata, ca exista timpul necesar organizarii alegerilor locale in doua tururi, iar costurile necesare pot fi acoperite in patru ani in care administratiile locale “nu vor mai cheltui pe un tei 2.500 de lei, iar pe o crizantema 360 lei”.

 Sursa foto: agerpres