PSRo: Victor Ponta – LIDERUL CORUPTILOR SI AL COALITIEI ANTI-JUSTITIE

Partidul Social Romanesc (PSRo), creat de MIRCEA GEOANA si alti fosti membri PSD in luna martie a acestui an, a criticat vehement intr-un comunicat de presa votul negativ dat astazi de Parlament privind RIDICAREA IMUNITATII LUI VICTOR PONTA. Membri PSRo au precizat ca, in opinia lor, Ponta s-a condamnat la sinucidere politica si a devenit un ”bolovan” care va trage dupa el in jos intreg partidul PSD.

CITESTE SI:IOHANNIS: ESTE O ZI TRISTA PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA. PONTA nu mai poate DEMONSTRA ca este NEVINOVAT.

Textul comunicatului de presa in randurile ce urmeza:

„Ce s-a intamplat astazi, in Parlament, in cazul votului privind ridicarea imunitatii lui Victor Ponta este extrem de tragic pentru Romania si pentru democratia romaneasca. Alegand sa puna majoritatea parlamentara scut in fata justitiei, Victor Ponta s-a condamnat pe sine si partidul pe care il conduce la sinucidere politica.

De astazi, VICTOR PONTA ESTE LIDERUL CORUPTILOR SI AL COALITIEI ANTI-JUSTITIE care s-a structurat in jurul sau. Ascunzandu-se in spatele majoritatii parlamentare, Victor Ponta a transformat imunitatea parlamentara in impunitate in fata legii, ratand singura sansa de a-si demonstra nevinovatia pe care o clameaza.

CITESTE SI: RALUCA TURCAN: Votul in cazul PONTA a facut un rau INCOMENSURABIL ROMANIEI

Dupa votul de azi, CRIZA POLITICA A FOST ESCALADATA, facand imposibila ramanerea actualului prim-ministru in functie fara costuri uriase de imagine si reputatie interna si externa, cu costuri economice si sociale semnificative. Singurul vinovat de actuala criza politica din Romania este Victor Ponta. Prin demisia sa, s-ar rezolva aceasta situatie jenanta pentru Romania. Un prim-ministru acuzat de fapte de coruptie trebuie imediat sa-si dea demisia, daca nu pentru onoarea sa, pentru onoarea si reputatia Romaniei. Pentru ca imaginea externa si reputatia inseamna bani si investitii.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA: PNL sa nu mai amestece JUSTITIA in jocul POLITIC

Din pacate, deciziile gresite ale lui Victor Ponta AFECTEAZA INTREAGA STANGA ROMANEASCA, insa, suntem convinsi ca social-democratii adevarati inteleg ca adevarata stanga nu este la PSD-ul lui Victor Ponta, Dragnea sau Sova. Si, este doar o chestiune de timp pana cand ”BOLOVANUL” Victor Ponta va atrage dupa el intreg partidul. Dar, stanga romaneasca are resurse de reinventare si adevaratii social-democrati se vor reuni in Partidul Social Romanesc.”