Puff Daddy își schimbă numele din acte, după ce și-a schimbat numele de scenă de mai multe ori

Rapperul american Sean “Diddy” Combs, în vârstă de 49 de ani, a depus o cerere la Tribunalul Superior din Los Angeles, California, și a solicitat să îi fie schimbat numele din Sean John Combs în Sean Love Combs, potrivit TMZ.

În documentele depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, Diddy nu a spus ce motive l-au determinat să ia decizia de a-și schimba numele, potrivit Mediafax. În anul 2017, Diddy a glumit despre faptul că vrea să se numească Brother Love, dar atunci nu a făcut demersurile legale pentru a-și concretiza dorința.

Citește și: JASON STATHAM ÎȘI VINDE VILA DIN MALIBU! SUMA CERUTĂ DE SUPERSTARUL BRITANIC

Totodată, Sean John Combs folosește mai multe nume de scenă, precum Puff Daddy, P. Diddy și Puffy. Sean “Diddy” Combs s-a născut în anul 1969 și a devenit un “mogul” al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper. În anul 1998, a câștigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album rap. În 2004, a fost premiat cu cel de-al doilea Grammy, pentru cea mai bună interpretare rap a unui grup sau duo.

Combs s-a situat pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bogați rapperi din 2018, cu un venit net de 825 de milioane de dolari. În același an, rapperul american a donat 1 milion de dolari pentru deschiderea unei școli în Bronx, New York, dorind să le ofere copiilor din acest cartier o șansă la educație și la un viitor mai bun.

Sursa foto: tmz