PUIU HASOTTI: CRIN ANTONESCU nu face opozitie nici lui KLAUS IOHANNIS, nici PNL

CRIN ANTONESCU, fostul lider al liberalilor, nu face niciun fel de opozitie lui KLAUS IOHANNIS sau partidului, a declarat liderul grupului PNL din Senat, PUIU HASOTTI, la finalul sedintei de marti.

“CRIN ANTONESCU nu face niciun fel de opozitie nici lui KLAUS IOHANNIS, si nici PNL. CRIN ANTONESCU a spus ca sunt unele teme, unele strategii in campania electorala unde doreste sa se implice mai putin sau deloc. (…) Puterile domnului Antonescu sunt cele mai mari, are insa unele obiectiuni in legatura cu desfasurarea campaniei electorale”, a explicat Hasotti.

Potrivit lui Hasotti, CRIN ANTONESCU are opinii mai nuantate in cazul unor teme din campania electorala.

Citeste si: SEDINTA de URGENTA in grupul PNL de la SENAT: HASOTTI avertizat ca isi pierde sprijinul

“Domnul Crin Antonescu a participat la aceasta sedinta. Domnul CRIN ANTONESCU a fost, este si va fi membru al PNL. Niciodata nu vom uita ca a fost presedintele partidului si a facut niste servicii majore partidului. Sunt unele teme din campania electorala unde domnul CRIN ANTONESCU are opinii mai nuantate”, a spus Hasotti.

Hasotti a mai spus ca toti senatorii liberali se vor implica in campania electorala.

“Au fost doua subiecte abordate (in sedinta grupului de marti – n.r.). Cel mai important a fost implicarea in campania electorala si am placerea sa va spun ca toti senatorii sunt implicati 100% in campania electorala. Suntem un partid liberal si discutiile dureaza mai mult. Sunt insa cat se poate de colegiale si democratice”, a spus Hasotti, la finalul sedintei grupului PNL din Senat.

Potrivit acestuia, un alt subiect abordat in sedinta a fost referitor la faptul ca Parlamentul nu va lucra sase saptamani.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: NU CRED ca prezenta mea ARE VREUN ROST in campania lui KLAUS IOHANNIS

“Cealalta discutie a fost despre faptul ca noi nu suntem deloc de acord ca sase saptamani Parlamentul sa nu lucreze. Este o premiera. Am adus argumente in acest sens la plen, au fost discutii in care absolut toata lumea a agreat aceasta idee”, a adaugat liderul grupului PNL.