Puiu Hasotti dezvaluie motivul tensiunilor din USL

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a dezvaluit, joi, ca motivul principal al tensiunilor din USL il reprezinta Legea amnistiei si gratierii, dand ca exemplu un caz petrecut in urma cu aproximativ doua saptamani, cand un lider din teritoriu al PSD s-ar fi enervat la culme cand a auzit ca liberalii nu sunt de acord cu Legea amnistiei.

“Am sa va spun unul dintre motivele pentru care USL se destrama. Se intampla cu ceva zile in urma, chiar cu doua saptamani in urma. In sediul USL a intrat un important lider din teritoriu din PSD, nu am sa va dau nume, in timp ce se discuta legea amnistiei si gratierii si noi spuneam ca suntem impotriva. A intrat ingrozitor de furios si a spus: vreti sa ne bagati in puscarie? Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt tensiuni in USL. 

Nu vrem sa bagam pe nimeni in puscarie, insa cine a incalcat legea, trebuie sa plateasca. Este unul dintre motivele principale al tensiunilor din USL. Nu va dau nume, dar legea amnistiei si gratierii este motivul”, a declarat Puiu Hasotti, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Vezi aici criticile aduse de Victor Ponta la adresa lui Crin Antonescu

Totodata, Puiu Hasotti a comentat si declaratiile facute de Victor Ponta la adresa lui Crin Antonescu, prin care l-a acuzat pe presedintele PNL ca vrea sa candideze la prezidentiale din partea opozitiei, afirmand ca declaratia acestuia nu este surprinzatoare, insa a atras atentia ca Antonescu va castiga alegerile prezidentiale fie din partea PNL si din partea dreptei. 

“Nu este surprinzatoare declaratia, de mult intuiam si simteam acest lucru. E greu sa spun dar voi spune. Si pentru domnul ponta necunostinta este o povara grea. Uita cum a ajuns prim-ministru. Crin Antonescu va castiga alegerile prezidentiale din partea PNL si din partea dreptei. PSD trebuie sa fie constient ca electoratul Romaniei nu este dispus sa voteze un candidat de stanga emanat dintre cei care au fost in 1990”, a spus liberalul Hasotti.

Intrebam ce va face PNL, dupa ce PSD a aruncat manusa, Hasotti a spus: “S-a aruncat manusa? O ridicam!”.