PUIU HASOTTI: Imaginea PNL va fi afectata de CONDAMNAREA lui ROSCA STANESCU

PUIU HASOTTI, liderul grupului PNL de la Senat, a declarat ca decizia judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) de a-l condamna la inchisoare cu executare pe senatorul Sorin Rosca Stanescu va afecta imaginea partidului.

HASOTTI a spus intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv ca ii pare rau de situatia in care se afla deja fostul sau coleg, dar si faptul ca anumite decizii legate de cooptarea anumitor oameni politici in cadrul PNL vor afecta imaginea fomatiunii din care face parte.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: SORIN ROSCA STANESCU isi va pierde calitatea de membru al PNL

“Sincer imi pare rau pentru Sorin Rosca Stanescu din punct de vedere uman, insa deciziile justitiei nu se discuta. Una este politica, alta este justitia, nu trebuie sa confundam lucrurile. Din pacate, imaginea PNL va fi afectata de condamnarea lui Rosca Stanescu”, a declarat Puiu Hasotti.

CITESTE SI: SORIN ROSCA STANESCU a fost CONDAMNAT la 2 ani si 4 luni de INCHISOARE cu EXECUTARE 

Intrebat de moderator daca decizia de a coopta in partid personaje ca Gigi Becali si Sorin Rosca Stanescu in PNL care ulterior au ajuns in Parlament a fost una nepotrivita, liderul senatorilor liberali a spus ca: “Intr-adevar au fost niste decizii care nu au fost tocmai potrivite tinand cont de ceea ce s-a intamplat cu acestia”.

Sursa foto: jurnalul.ro